Bloeiend bloemendorp in de Bollenstreek.

In het gastvrije bloemendorp Lisse komt alles samen. Een dorp met een rijke bloembollencultuur, uitgestrekte bloemenvelden en de mooiste bloementuin van de wereld. Met een bruisend centrum en talloze evenementen is er in dit unieke dorp voor iedereen iets te doen!

Omgeven door een uitgestrekt plassengebied, de zee, het duingebied en de grote steden Amsterdam, Haarlem en Leiden,  maakt dat Bloemendorp Lisse hét ideale startpunt is voor een prachtige wandeling of fietstocht.

Lente!

Geniet ook van het voorjaar in Lisse! Laat je verrassen door ontluikende natuur, weelderige bloemenvelden en fris groen blad. Wij wijzen je graag de weg naar de meest adembenemende bloemenvelden, met uitgestrekte kleurpaletten van voorjaarsbloeiers.

Onze prachtige foto's houden je op de hoogte van de bloeiperiode, nabijgelegen attracties en perfecte selfieplekken. Bezoek de wereldberoemde Keukenhof, verken de omgeving te voet of per fiets, en duik in de rijke geschiedenis van de bloembollenteelt.

Of je nu een natuurliefhebber, geschiedenisfanaat of fijnproever bent, Lisse biedt voor ieder wat wils. Laat je betoveren door de veelzijdigheid van deze prachtige regio! 

 

Naar de bollen!
Lucht bewerkt

Keukenhof 2024

Het mooiste lentepark ter wereld!

De bloementuinen in Keukenhof zijn een prikkelend feest voor de zintuigen; met 7 miljoen bolbloemen op 32 hectare, wordt het hele park beheerst door fantastische geuren en kleuren. 

Keukenhof is in 2024 vanaf donderdag 21 maart tot en met zondag 12 mei geopend van 8.00 – 19.30 uur, ook op zon- en feestdagen.

Keukenhof is niet alleen een fraai decor voor de vele voorjaarsbloeiers, maar leent zich ook uitstekend voor beeldhouwwerken en andere kunstobjecten. Die geven het park een extra dimensie.  De combinatie van het bloeiende park en beeldende kunst is verrassend.

 

Tickets Keukenhof, attracties en excursies
 • Winkelen

  Naast de vertrouwde winkelketens zijn er de leuke lokale winkeltjes met mooie producten en lekkernijen

  Bekijk het aanbod
  Winkelen
 • Uit eten

  Er zijn zoveel gezellige sfeervolle plekjes waar je terecht kunt voor een lekkere kop koffie, een uitgebreide lunch of een heerlijk diner

  Zoek je restaurant
  Uit eten
 • Blijven slapen

  Uitgerust wakker worden en genietend van een heerlijk ontbijt, begin je aan een nieuwe dag in de mooie omgeving van Lisse

  Kies je accommodatie
  Blijven slapen

 Volg Kleurrijk Lisse op