Bloeiend bloemendorp in de Bollenstreek.

In het gastvrije bloemendorp Lisse komt alles samen. Een dorp met een rijke bloembollencultuur, uitgestrekte bloemenvelden en de mooiste bloementuin van de wereld. Met een bruisend centrum en talloze evenementen is er in dit unieke dorp voor iedereen iets te doen!

Omgeven door een uitgestrekt plassengebied, de zee, het duingebied en de grote steden Amsterdam, Haarlem en Leiden,  maakt dat Bloemendorp Lisse hét ideale startpunt is voor een prachtige wandeling of fietstocht.

 • Winkelen

  Naast de vertrouwde winkelketens zijn er de leuke lokale winkeltjes met mooie producten en lekkernijen

  Bekijk het aanbod
  Winkelen
 • Uit eten

  Er zijn zoveel gezellige sfeervolle plekjes waar je terecht kunt voor een lekkere kop koffie, een uitgebreide lunch of een heerlijk diner

  Zoek je restaurant
  Uit eten
 • Blijven slapen

  Uitgerust wakker worden en genietend van een heerlijk ontbijt, begin je aan een nieuwe dag in de mooie omgeving van Lisse

  Kies je accommodatie
  Blijven slapen

Lisse 825!

Lisse is al 825 jaar een levendige gemeenschap. Sinds 1198 verrijken Lissers het dorp door samen te bouwen, te delen, te voeden, te vieren, te geloven en te bloeien. En natuurlijk doen ze nog heel veel meer. Toen, nu en in de toekomst! 

Tussen maart en september zorgen verenigingen, gemeente en andere organisaties samen met ondernemers en scholen voor heel veel leuke momenten om te delen. Zo wordt 2023 een jaar van verbinden, ontmoeten, bewegen, sporten, leren, ondernemen… en vooral van veel plezier hebben. 

 

Evenementen aanmelden voor de agenda......

 Volg Kleurrijk Lisse op