Gezond en actief in de Duin en Bollenstreek

Een juiste balans tussen lichaam en geest draagt bij aan een goede gezondheid en een groter geluksgevoel. In de Duin en Bollenstreek zijn er genoeg plekken om te bewegen en te ontspannen.

Bewegen is goed voor hart, vaten en longen. Het kan stress verminderen en overgewicht voorkomen. Vind jouw ideale plek om te bewegen in de Duin- en Bollenstreek en kom in beweging!

Healthy Life

Healthy Life, het online platform voor bezoekers en bewoners van Noordwijk en omgeving.

Noordwijk is de trotse bezitter van de Europese erkenning als heilzame badplaats, waarvan de oorsprong ligt in de heilzame elementen die van nature aanwezig zijn in het zeewater, de lucht, het klimaat en de omgeving. De erkenning is de inspiratiebron om samen met zorgaanbieders uit de regio Duin en Bollenstreek aan de slag te gaan en te bouwen aan een kuuroord waar je jaarrond actief kunt werken aan je gezondheid en vooral ook heel erg kunt genieten. Gezond leven, gezond recreëren en gezond blijven komen samen.

Ontdek de vele mogelijkheden die er zijn om aan je gezondheid te werken in en om Kuuroord Noordwijk. De aanbieders uit regio Duin- en Bollenstreek staan voor je klaar om samen met jou aan je gezondheid te werken om gezond te blijven.

Bekijk het aanbod!