Met de kinderen naar buiten

Er op uit met het hele gezin. lekker de natuur in en genieten van de mooie omgeving van Lisse! Een leuke wandeling door het bos of struinen over de landgoederen. En voor meer actie stap je in de Twizy of op de funscooter  en verken je de Bollenstreek. Met de plassen, het strand en de duinen zo dichtbij ontdek je steeds weer nieuwe plekjes in onze bijzondere streek. En of het nu regent of de zon schijnt, in de omgeving zijn de leukste binnen én buitenactiviteiten te vinden voor jong en oud en je zit er niet eerst uren voor in de auto.

Wil je weten wat er allemaal te doen is? Ontdek het hier! Wij geven je graag de leukste tips voor een dagje uit.

Oneindig veel waterplezier

In zwembad De Waterkanten is zwemmen een feestje. In het recreatiebad kun je je lekker uitleven in het zwemwater, glijden van de 60-meter lange glijbaan en lekker bubbelen in de whirpool. Laat je meevoeren door de stroomversnelling of neem een duik van de duikplank. 

Iedereen die van zwemmen houdt kan zich in zwembad De Waterkanten prima vermaken!

Zwembad De Waterkanten

Kunst kijk je met de hele familie in het LAM - ...en voor de leukste films ga je naar Floralis

 • Kijk, ontdek en proef kunst!

  Kunst kijken kan op zoveel manieren. Ga eens onder een kunstwerk liggen, kijk ondersteboven of proef. Proef? Onbevangen kijken, een open blik. Zelf ontdekken. Daar draait het om in het LAM, hét Foodart museum op landgoed Keukenhof. Het museum is voor alle leeftijden dus ga op bezoek met je hele familie!

  Kunst kijken
  Kijk, ontdek en proef kunst!
 • Filmpje kijken?

  Onderuit gezakt in het rode pluche met een grote bak popcorn films kijken? Bij Cinema Floralis kun je op de woensdagmiddag in de mijnzaal de leukste en nieuwste films op het witte doek kijken. 

  Naar de film
  Filmpje kijken?

Ga je mee de boomgaard in?

Op landgoed De Olmenhorst is zoveel te beleven, voor jong én oud! 

In het plukseizoen kun je in de boomgaard de lekkerste biologische appels en peren plukken. Maar ook de rest van het jaar is het landgoed te bezoeken voor leuke workshops, wandelingen en speurtochten over het landgoed, shop je de lekkerste hapjes in de landgoedwinkel en in de houten speeltuin kun je naar hartelust klimmen en klauteren.

 

Landgoed De Olmenhorst

Tijd voor actie! - Verken de omgeving op een toffe manier

 • Kraak de code van de kluis!

  Verken samen met de kids de uitgestrekte zandstranden en duinen in de beroemde Duin en Bollenstreek in Zuid Holland tijdens dit stoere gezinsuitje van Renzy. Voor de kids (leeftijd van 4 t/m 18 jaar) is er tijdens de route een uitdagende 'Kraak de code van de Kluis' fotospeurtocht waarbij ze onderweg op zoek gaan naar de geheime cijfercode van de kluis.

  Renzy.nl
  Kraak de code van de kluis!
 • Funscooter of Tuktuk?

  Stap bij je ouders achterop de funscooter of ontdek met het gezin in de tuktuk de mooiste plekjes van de streek. Onderweg zie je velden vol bloemen in alle kleuren van de regenboog, zijn het strand en de duinen een heerlijke plek voor een pauzestop en zijn er onderweg genoeg momenten om even af of uit te stappen bij een leuk museum of een attractie.

  Have Fun Events
  Funscooter of Tuktuk?

De leukste uitstapjes met kinderen in de omgeving!