De leukste activiteiten

Denk je aan Lisse dan denk je aan bloemen. Tot ver in het najaar is het genieten in het bloemendorp.  De narcissen, hyacinten en tulpen maken plaats voor zomerbloemen en met de plassen en de zee met het duingebied op korte afstand is Lisse het ideale vertrekpunt om er op uit te gaan. Met een ruime keuze uit wandel- en fietsroutes, rondtoeren met een oldtimer Daf of sportief op de (elektrische) step kom je tijd tekort!

Wil je weten wat er allemaal te doen is? Ontdek het hier! Wij geven je graag de leukste tips voor een dagje uit.

Toeren met de Twizy

Toeren langs de highlights van Zuid-Holland met de stoere Renault Twizy. Een 100% elektrisch en milieuvriendelijk voertuig voor 2 personen! Het unieke open en eigentijdse design van de Twizy geven je een gevoel van vrijheid. Je voelt, ruikt en beleeft direct waar je rijdt! Een unieke ervaring met gegarandeerd aandacht onderweg.

Boek je Twizy hier

Culinair genieten op de fiets of te voet

Je kent ze vast wel die leuke fiets- en wandelarrangementen van Happen & Trappen ( of Stappen). Op een actieve manier de omgeving van Lisse verkennen en onderweg genieten van lekkere gerechten!

OldtimerFun

Waan je even terug in de tijd en rijd langs molens, door de polders of de duinen en naar het strand met zo'n leuke DAF 33, die kleine oldtimers uit de jaren 60/70. Een feest voor het oog en super easy om in te rijden. Geen inspiratie voor een leuke route? Geen probleem! ClassicFun heeft de perfecte route voor iedereen. Culinair, cultuur of natuur. 

Boek hier je Daf 33

Op, in en langs het water

Sup of kano de plas over en ontdek de schoonheid van onze waterrijke omgeving vanaf het water. Of wat denk je van een heerlijke duik in het zwembad. Blijf je liever op het droge? Met de fiets door de polder langs de waterkant, ervaar je een oase van rust.

Met deze tips vind je verkoeling op warme dagen maar ook alle andere dagen van het jaar is het water een moment van ontspanning.

Let's have some fun

De Bollenstreek verkennen met een geruisloze Funscooter, de KickBike FunStep, een nostalgische Solex of knus samen in een TukTuk. Met dit bijzondere vervoer kom je op de mooiste plekjes. Bij Have Fun Events kun je het vervoer ook combineren met een leuke tour met tourguide, of een culinaire trip langs de leukste restaurantjes. Een absolute aanrader!

Boek hier je Have Fun Events tour

Plan je route

Met de fiets- en wandelkaarten van Falk kun je de leukste routes zelf uitstippelen aan de hand van de knooppunten. Bij VVV Lisse verkopen we een klein assortiment streekgerelateerde kaarten. Stap eens binnen en ontvang de leukste tips!

De VVV balie is gevestigd in Museum De Zwarte Tulp, aan de Heereweg 219 in Lisse. 

VVV Lisse