De poort naar de Duin- en Bollenstreek

Hillegom is de noordelijkste gemeente van de Duin- en Bollenstreek. Wie meer wil weten van deze prachtige bloemenstreek, start hier met ontdekken. Met het strand en vele andere natuur- en recreatiegebieden op fietsafstand heerst er een rustige, landelijke sfeer.

De gemeente heeft een openluchtzwembad, de eerste drift trike baan van Nederland, pluktuinen én een uitstekend winkelcentrum. Het is een dorp met een rijke historie. De dorpspomp met het naastgelegen Hof vertellen het verhaal van de voorouders van de huidige heer van Hillegom, Jan Six.

Lente!

Hillegom staat klaar om je te betoveren met prachtige lentetaferelen. Laat je verwonderen door de ontluikende natuur, de kleurrijke bloemenvelden en het frisse groen dat de omgeving siert. Ontdek samen met ons de meest betoverende bloemenvelden, waar een uitgestrekt palet van voorjaarsbloeiers je zintuigen zal prikkelen.

Onze foto-updates houden je op de hoogte van de bloeiperiode, nabijgelegen attracties en perfecte selfieplekken. Bezoek de wereldberoemde Keukenhof, verken de omgeving te voet of per fiets, en verdiep je in de rijke geschiedenis van de bloembollenteelt.

Wat je passie ook is - natuur, geschiedenis of culinair genot - Hillegom heeft voor ieder wat wils. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze prachtige regio!

Naar de bollen!