De poort naar de Duin- en Bollenstreek

Hillegom is de noordelijkste gemeente van de Duin- en Bollenstreek. Wie meer wil weten van deze prachtige bloemenstreek, start hier met ontdekken. Met het strand en vele andere natuur- en recreatiegebieden op fietsafstand heerst er een rustige, landelijke sfeer.

De gemeente heeft een openluchtzwembad, een paintballcenter, De eerste drift trike baan van Nederland, pluktuinen én een uitstekend winkelcentrum. Het is een dorp met een rijke historie. De dorpspomp met het naastgelegen Hof vertellen het verhaal van de voorouders van de huidige heer van Hillegom, Jan Six.

* Ook dit voorjaar zijn de corona-maatregelen nog van kracht. Controleer vooraf altijd even of de attracties open zijn. Bij grote drukte kan de toegang tot de velden mogelijk beperkt worden. Actuele informatie over de situatie op de wegen vind je op de website van de gemeente Hillegom*

 • Trek de wandelschoenen aan

  Met het wandelnetwerk Bollenstreek kom je op de mooiste plekjes in en om Hillegom

  Ontdek de wandelroutes
 • Stap op de fiets en ontdek

  Kom genieten van prachtige fietsroutes langs de uitgestrekte bloemenvelden, prachtig natuurschoon, het mooie dorp en historisch erfgoed.

  Zoek een fietsroute
 • De bollenvelden rond Hillegom

  Met mooie foto's van de bloemenvelden in Hillegom en de rest van de streek houden wij je op de hoogte van de bloei, de nabij gelegen attracties en selfiespots. 

  de mooiste velden
 • Activiteiten voor jong en oud

  Fietsen, wandelen, zwemmen en spelen. Bekijk de uitgebreide mogelijkheden die Hillegom te bieden heeft!

  De leukste activiteiten
 • Bestel via de ondernemers

  In deze Coronatijd heeft Hillegom Online alle winkels die geopend zijn netjes voor je op een rij gezet. Bestel snel en laat het thuisbezorgen of kom het zelf ophalen bij een van de gelegenheden

  Online of telefonisch bestellen
 • Uit eten in Hillegom

  Lekker een hapje eten na een dagje in de Bollenstreek

  Kies je restaurant
 • Winkelen in Hillegom

  Hillegom, het dorp in de Bollenstreek waar het heerlijk winkelen is

  Zoek je winkel
 • Overnachten in Hillegom

  Slapen met de bollenvelden naast de deur

  Zoek je accommodatie