De poort naar de Duin- en Bollenstreek

Hillegom is de noordelijkste gemeente van de Duin- en Bollenstreek. Wie meer wil weten van deze prachtige bloemenstreek, start hier met ontdekken. Met het strand en vele andere natuur- en recreatiegebieden op fietsafstand heerst er een rustige, landelijke sfeer.

De gemeente heeft een openluchtzwembad, een indoorskibaan, een paintballcenter, pluktuinen én een uitstekend winkelcentrum. Het is een dorp met een rijke historie. De dorpspomp met het naastgelegen Hof vertellen het verhaal van de voorouders van de huidige heer van Hillegom, Jan Six.

 • Bestel via de ondernemers

  In deze Coronatijd heeft Hillegom Online alle winkels die geopend zijn netjes voor je op een rij gezet. Bestel snel en laat het thuisbezorgen of kom het zelf ophalen bij een van de gelegenheden

  Bestellen, afhalen en bezorgen
 • Het laatste nieuws

  Hillegom Online is dé nieuwswebsite van Hillegom. Fotoreportages, nieuwsberichten en de agenda vind je hier allemaal. Wil je een nieuwswaardig feit melden, dan kan via redactie@hillegomonline.nl

  Hillegom Online
 • Uit eten in Hillegom

  Lekker een hapje eten na een dagje in de Bollenstreek

  Kies je restaurant
 • Winkelen in Hillegom

  Hillegom, het dorp in de Bollenstreek waar het heerlijk winkelen is

  Zoek je winkel
 • Overnachten in Hillegom

  Slapen met de bollenvelden naast de deur

  Zoek je accommodatie
 • Stap op de fiets en ontdek Hillegom en de Bollenstreek

  Beleef Hillegom en de Bollenstreek en kom genieten van prachtige fietsroutes langs de uitgestrekte bloemenvelden, prachtig natuurschoon, het mooie dorp en historisch erfgoed.

  lekker op de fiets