25 april, 26 april en nog 4 dagen

Bibliotheek Lisse - Expositie Atelier de Nok

Contact

Bibliotheek Lisse
Bibliotheek Lisse
Koninginneweg 79 a
2161 ZB Lisse
Plan je route

vanaf jouw locatie

Dompel jezelf onder in de wereld van Atelier de Nok, een collectief van kunstenaars wiens passie voor kunst geen grenzen kent. Sixtine Aymen de Lageard, Niels de Ruiter, Wilma van ‘t Hof en Corien de Kler nodigen je uit op een visuele reis door hun uiteenlopende en boeiende werken.

De kunstenaars, die fulltime werkzaam zijn in verschillende beroepen, worden samengebracht door hun toewijding aan de kunst.

Atelier de Nok is meer dan alleen een gedeelde atelierruimte; het is een creatieve haven waar kunstenaars samenkomen om de mogelijkheden van artistieke expressie te verkennen. Hun komende tentoonstelling in de Bibliotheek van Lisse toont meer dan 20 schilderijen, waarbij ze met elk hun uiting van creativiteit delen.

De tentoonstelling Atelier de Nok belooft een prachtig thema aanbod. Via deze tentoonstelling reis je van landschappen die je naar verre sferen brengen, stillevens die je laten nadenken over ons perspectief op het alledaagse, naar portretten die een bepaald perspectief op de mensheid vastleggen.

Kom naar Bibliotheek in Lisse en wees getuige van de magie van Atelier de Nok. Dompel jezelf onder in een wereld waar kunst een gedeelde reis van creativiteit, passie en vreugde is. 

Wanneer

  • Elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag t/m 1 mei 2024
  • De werken zijn te bezichtigen tijdens de openingstijden van de Bibliotheek Lisse.

Prijzen

  • Gratis

Locatie