Blokker Lisse

De winkel voor iedereen, met een stevig basisassortiment van goede en betaalbare huishoudelijke artikelen en daarnaast luxe producten.

Blokker is toonaangevend in van je huis ‘een thuis’ maken. Shop ook op blokker.nl of kom langs in één van onze winkels bij jou in de buurt.

Blokker is toonaangevend in van je huis ‘een thuis’ maken. Het is dé omnichannel winkel die altijd dichtbij i…

Blokker is toonaangevend in van je huis ‘een thuis’ maken. Shop ook op blokker.nl of kom langs in één van onze winkels bij jou in de buurt.

Blokker is toonaangevend in van je huis ‘een thuis’ maken. Het is dé omnichannel winkel die altijd dichtbij is met relevante en verrassende producten. Met een fijnmazig netwerk van winkels, een webshop -Blokker.nl- met meer dan 115.000 producten, ruim 7.000 medewerkers en een breed assortiment brengt Blokker onderscheidende merken en vernieuwende producten van kwaliteit tegen een goede prijs. Blokker biedt producten uit de categorieën Eten & tafelen, Koken & Bakken, Schoonmaak & Huishoud, Opbergen & Organiseren, Elektrische Apparaten, Baden & Slapen, Cadeauartikelen en Woon & Sfeermakers. Daarnaast biedt Blokker altijd vernieuwende en seizoengebonden producten. Op de 450 beste locaties in Nederland opent Blokker in 2016 en 2017 elke dag een Nieuwste Blokker winkel. In de Nieuwste Blokker is ook altijd een kiosk – de webshopservice in de winkel waar de klant artikelen uit de webshop kan bestellen, thuis kan laten bezorgen of in de winkel kan afhalen.

Blokker is al sinds 1896 een vertrouwde naam in de winkelstraten van Nederland en maakt deel uit van Blokker Holding B.V., een internationaal retailconcern met 9 winkelformules en ruim 2.400 winkels in acht landen.

Openingstijden

  • Elke maandag 11.00 - 18.00 uur
  • Elke dinsdag 09.00 - 18.00 uur
  • Elke woensdag 09.00 - 18.00 uur
  • Elke donderdag 09.00 - 21.00 uur
  • Elke vrijdag 09.00 - 18.00 uur
  • Elke zaterdag 09.00 - 17.00 uur
  • Elke zondag gesloten

Locatie