zondag 18 augustus

Oldtimerfestival in Sassenheim

De voorgaande edities van het Oldtimerfestival waren een geweldig succes waar vele duizenden bezoekers hebben genoten van klassieke auto’s, bromfietsen en motoren, brandweerauto’s en noem maar op.

Daarom organiseert de Evenementencommissie van Park Rusthoff, samen met een aantal oldtimer-enthousiastelingen, dit jaar wederom het Oldtimerfestival in en rond het mooie Park Rusthoff te Sassenheim.  

Op zondag 18 augustus zullen in het Park van 12:00 tot 16:30 ruim 100 prachtige oldtimers zijn te bewonderen. Bij de diverse kraampjes worden allerlei aanverwante artikelen zoals miniatuurautootjes aangeboden en op de foodplaza kan de inwendige mens worden versterkt. De muzikale omlijsting wordt wederom verzorgd door de   fantastische live bands Mainline 55 en the Albert Mooneys.  Op het Oranjeplein nabij de Dorpskerk start om 13:00 een rit voor oldtimers door de regio. Na afloop van de rit worden de deelnemende oldtimers in de Hoofdstraat en op het Oranjeplein opgesteld. Naast dit alles zullen er in het centrum van Sassenheim diverse winkels speciaal voor het oldtimer-publiek geopend zijn
U bent van harte welkom om al dit moois te komen bewonderen in en om Park Rusthoff! 

Wanneer

  • Zondag 18 augustus 2024 12.00 - 16.30 uur

Prijzen

  • Gratis

Locatie