31 augustus, 1 september en 8 september

Cinema Floralis - André Rieu's 2024 Maastricht Concert: Power of Love

Contact

Cinema Floralis
Cinema Floralis
Floralisplein 69
2161 HX Lisse
Plan je route

vanaf jouw locatie

André Rieu is er klaar voor om u te verrassen met zijn nieuwe bioscoopconcert ‘Power of Love’.

Op zaterdag 31 augustus combineren wij dit graag met een speciaal Andre Rieu menu in ons restaurant van 17:00-19:00 uur. Bel gerust naar het Grand Cafe voor meer informatie.

Vanuit zijn pittoreske thuisstad Maastricht presenteert de koning van de wals een spectaculair concert op het grot…

Op zaterdag 31 augustus combineren wij dit graag met een speciaal Andre Rieu menu in ons restaurant van 17:00-19:00 uur. Bel gerust naar het Grand Cafe voor meer informatie.

Vanuit zijn pittoreske thuisstad Maastricht presenteert de koning van de wals een spectaculair concert op het grote doek dat u absoluut gezien moet hebben. Hij wordt hierbij begeleid door zijn wereldberoemde Johann Strauss Orkest en honderden muzikanten. Het belooft dan ook HET muziekevenement van deze zomer te worden van één van 's werelds meest succesvolle artiesten. Tijdens dit fantastische concert presenteert André zijn unieke repertoire van klassiek, musical, pop en rock! Je moet het gezien hebben om het te geloven. Tegen de achtergrond van het historische Vrijthof zal André u betoveren met iconische filmmuziek, prachtige walsen, emotionele ballads en onverwachte nummers uit de hitlijsten - muziek heeft de kracht om mensen samen te brengen en dit is dan ook een concert voor het hele gezin. Laten we samen van André's muziek genieten en de liefde verspreiden. U mag het exclusieve bioscoopconcert André Rieu ‘Power of Love’ deze zomer dus zeker niet missen.

Meer informatie en ticketverkoop

Wanneer

  • Zaterdag 31 augustus 2024 om 14.00 uur
  • Zondag 1 september 2024 om 11.30 uur
  • Zondag 8 september 2024 om 15.00 uur

Locatie