Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar
t/m 10 juli

Feit of Fictie wandeling met Vrienden van Oud Hillegom

Contact

Houttuin (bij de Grote Pomp)
Hillegom
Plan je route

vanaf jouw locatie

Tijdens de zomermaanden organiseert Stichting Vrienden van Oud Hillegom weer een aantal interessante wandelingen en fietstochten door Hillegom, waarbij de geschiedenis centraal staat.

Er wordt gestart met de vernieuwde Feit of Fictiewandeling. Veronica Handgraaf en Wilbert Koops nemen u weer mee voor een wandeling door het dorp, waarbij zij onderweg allerlei wetenswaardigheden vertellen over het verleden van Hillegom en haar inwoners. Ieder jaar is de wandeling weer anders en worden er nieuwe verhalen verteld.
Het is aan de wandelaars om te raden wat feit is en wat fictie. Na afloop is er koffie, thee of fris in gebouw De Vonk, achter de Maartenskerk. Daar worden alle waar- en onwaarheden uit de doeken gedaan. Wie de meeste antwoorden goed heeft ontvangt een oorkonde.

Prijzen

  • Deelname kost € 5,00 inclusief drankje na afloop. Aanmelden voor de wandeling is niet nodig en iedereen is van harte welkom. Bij twijfelachtig weer kunt u op de website www.vriendenvanoudhillegom.nl zien of de activiteit doorgaat.

Locatie