Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar
wekelijks

Expositie in Galerie Het Oude Raadhuis

Annemarie Spijkerman

Van woensdag 6 april t/m zondag 15 mei 2022 exposeren Annemarie Spijkerman en Theo ten Have in het Oude Raadhuis van Warmond. Op zondag10 april om 15.00 uur is de opening en zijn de kunstenaars in de galerie aanwezig.

Annemarie Spijkerman | schilderijen

De expositie toont recent werk: schilderijen in acryl op linnen en een aantal aquarellen. De geabstraheerde landschappen zijn ontstaan vanuit de herinnering aan vele wandelingen, maar ook geïnspireerd door prachtige landschapsbeschrijvingen. Annemarie is gefascineerd door natuurfenomenen als storm, sneeuw, rotsen en de zee. De aquarellen laten zowel kleine landschappen als stadsgezichten zien.

Theo ten Have | beelden

Het geëxposeerde werk van Theo omvat een serie kleine landschappen in de combinatie van keramiek en glas of keramiek en ijzer.

Natuurverschijnselen, waar materie overgaat van vast naar vloeibaar naar gas, vormen voor Theo een bron van inspiratie. Daarnaast is er een serie schelpachtige vormen van glas te zien die soms de schoonheid van bergkristal bezingen en in andere gevallen de meer duistere kant van de romantiek vertolken.

Wanneer

  • elke zaterdag11.00 - 17.00 uur
  • elke zondag13.00 - 17.00 uur
  • Beide Paasdagen geopend van 13:00 tot 17:00 uur

Neem alvast een kijkje

Locatie