zaterdag 25 januari 2025

Aron Elstak - Sidekick

Aron Elstak is cabaretier, acteur, zanger en componist. Hij is in het hele land te zien met zijn avondvullende soloprogramma’s. Aron schreef de afgelopen jaren meer dan 70 scènes en liedjes voor Spijkers met Koppen op NPO Radio 2.

Hij weet de actualiteit razendsnel, vanuit een originele en grappige invalshoek, om te zetten in tekst en muziek. Na een pauze van drie jaar is Aron Elstak terug met een gloednieuw cabaretprogramma dat actueler en urgenter is dan ooit. Althans, voor hem. Niet alleen meer het verlangen naar vroeger, maar op zoek naar een plek in het Hier en Nu! 

In TOETJE! balanceert Aron op het dunne koord van respect en racisme. Want wat mag er nou nog wel en wat niet meer? Kun je het überhaupt nog goed doen? En mogen we nog een beetje lachen? Hij speelt hij met vooroordelen en nieuwe inzichten. Hij schuwt de harde grappen niet en bouwt een Heerlijk Hollandsch feestje voor iedereen die het met hem vieren wil, in zijn kenmerkende stijl: grootse en kleine liedjes, hilarische conferences en treffende imitaties. Maar dan geëngageerder dan ooit.

Wanneer

  • Zaterdag 25 januari 2025 om 20.15 uur

Prijzen

  • € 16,50

Locatie