maandag 29 mei

Dag van de Kastelen in Warmond

Contact

Adres:
Warmond
Plan je route
Afstand:
Huys te Warmond

Op tweede pinksterdag, 29 mei, is het opnieuw tijd voor Dag van het Kasteel. Deze editie van Dag van het Kasteel heeft als thema: Upstairs/Downstairs en staat in het teken van het personeel van kastelen en buitenplaatsen.

Ga mee door het betoverende Warmond op Tweede Pinksterdag. Laat je vervoeren in een paardentram en rijd van kasteel naar buitenplaats en verder. Drink een kopje thee met zelfgemaakte lekkernijen in de prachtige tuin van Vroenhof en luister naar een klassiek miniconcert. Of wandel door het park van Buitenplaats Oostergeest, luister naar de vogels en bewonder al het moois. Ook de tuin van kasteel Huys te Warmont is vrij te ezichtigen en je kunt mee met een wandeling waarbij alles over de geschiedenis van dit Schitterende gebied wordt verteld. 

 Even terug in de tijd met de paardentram…

Tussen 10:00 en 16:00 uur rijdt de paardentram door Warmond. Opstappen en uitstappen kan onder andere bij de buiten-plaatsen Oostergeest en De Vroenhof en kasteel Huys te Warmont. De parken en tuinen zijn toegankelijk voor bezoekers. De particulier bewoonde huizen helaas niet.

Wanneer

  • maandag 29 mei 202310.00 - 16.00 uur

Neem alvast een kijkje

Locatie