15 augustus t/m 28 september

Dahlia fietstour - De Tulperij

De Dahlia Fietstocht
Welkom bij de gezellige fietstocht van de Tulperij in Voorhout! Stap op de fiets en laat je betoveren door de kleuren en bezienswaardighede…

De Dahlia Fietstocht
Welkom bij de gezellige fietstocht van de Tulperij in Voorhout! Stap op de fiets en laat je betoveren door de kleuren en bezienswaardigheden langs de route. We starten bij de Tulperij en bewonderen de prachtige bloemenvelden. Daarna gaan we naar de Lisserpoelmolen en de Zemelmolen, waar de oude molens je terugvoeren naar lang vervlogen tijden. Verderop fietsen we langs het charmante Agatha kerkje, een oase van rust en schoonheid. Maar het hoogtepunt wacht ons bij Kasteel Keukenhof, waar we de adembenemende Dahliatuin kunnen bewonderen. De kleuren en geuren zullen je betoveren! Op de terugweg fietsen we door het groene Keukenhofbos, een serene plek om helemaal tot rust te komen. En we sluiten onze rondleiding af in de kleurrijke Dahlia showtuin en pluktuin bij de Tulperij. Laat je verwonderen en geniet van deze fantastische fietstocht langs mooie plekken en gezelligheid!Het is mogelijk om de Dahlia fietstocht te doen van 12 augustus t/m 1 oktober.

De tour vertrekt gedurende deze periode elke donderdag, vrijdag en zaterdag om 11:00 uur. De rondleiding duurt in totaal 3 uur, inclusief dahlia-excursie bij de Tulperij.
De tour gaat door bij minimaal 4 personen. Indien de rondleiding niet door kan gaan, wordt u hiervan tijdig op de hoogte gesteld. De maximale groepsgrootte is 10 personen.
De rondleiding wordt gegeven in het Nederlands en/of Engels.
Inbegrepen: Ontvangst bij De  Tulperij, entree dahliatuin Kasteel Keukenhof, excursie met bollenkweker bij de Tulperij, fiets met helm, regenponcho (indien nodig)

Tickets & prijzen
De tour kost €45 per persoon.
Dit ticket is inclusief toegang tot de Bloembollenkwekerij, toegang tot de dahliatuin Kasteel Keukenhof, excursie met een bollenkweker bij de Tulperij, fiets met helm, regenponcho (indien nodig)
Fietstocht met eigen fiets is op aanvraag: € 35,00 per persoon. Stuur dan een e-mail naar contact@tulipbicycletour.com
Je kunt deelnemen aan de fietstocht vanaf 12 jaar en ouder. Kinderzitjes voor kinderen van 1 – 5 jaar (9 – 22 kg) zijn verkrijgbaar op AANVRAAG (contact@tulipbicycletour.com). Kosten € 15,00 kunt u ter plaatse contant voldoen.
Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar zijn er om veiligheidsredenen geen kinderfietsen beschikbaar.

Je moet 15 kilometer kunnen fietsen. Je betaling krijg je niet terug als blijkt dat je niet kunt fietsen.
Annuleren is kosteloos tot 72 uur van tevoren. Er vindt geen restitutie plaats binnen 72 uur na de startdatum van de tour.
Koop ticket? Mail naar contact@tulipbicycletour.com.

Wij laten u graag de mooiste plekjes van de Bollenstreek zien als de velden in bloei staan!

Wanneer

  • Elke donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 15 augustus 2024 t/m 29 september 2024

Locatie