zaterdag 21 september

Mainline geeft rockabilly 'onderdak'

Mainline 55 is een band die al 12 jaar bestaat. Ontstaan uit vier muziekliefhebbers die het te gek vonden om muziek samen te maken.

Dit resulteerde in een 4-koppige band van jonge musici die 'old school muziek' gingen spelen uit de jaren 50, 60 en 70 in cafeetjes, kroegen en verenigingen.. Frontman Walter (ook slaggitaar), brengt de rock-‘n’-roll covers met een eigen 'rockabilly' tintje. Soms met wat extra pit en soms 'zoals het was'. Patrick, sologitarist, laat de solo’s uit zijn vintage gitaren klinken alsof het weer de jaren 50 is. Peter, drummer, die al bijna 50 jaar deze muziek speelt is de 'backbone'… altijd strak, met zijn vintage drumstel en daarbij ook nog zang, de beste basis voor deze band! Pieter, bassist, speelt uitsluitend op zijn contrabas, zodat de sound uit de vroegere jaren zo het best benaderd wordt. Kortom een band om van te genieten, waarbij de voetjes van de vloer gaan! 

Iedereen die ooit gehoord heeft van Elvis, Chuck Berry en/of Johnny Cash, gaat deze muziek onmiddellijk herkennen en meebewegen!.

Wanneer

  • Zaterdag 21 september 2024 om 21.00 uur

Prijzen

  • € 10,00

Locatie