8 augustus t/m 11 oktober

Dahlia excursie - De Tulperij

Van 8 augustus t/m 10 oktober is De Tulperij alle dagen open van 9.30 tot 17.00 uur. U kunt op deze dagen de dahlia showtuin met 600 soorten dahlia's bezoeken. Excursies zijn online te boeken. Tevens horeca en winkel aanwezig.

Kom genieten van de dahlia showtuin met 600 soorten dahlia's. De Tulperij is elke dag open van 9.30 tot 17.00 uur.  De showtuin is gratis te …

Kom genieten van de dahlia showtuin met 600 soorten dahlia's. De Tulperij is elke dag open van 9.30 tot 17.00 uur.  De showtuin is gratis te bezoeken en is tot stand gekomen in samenwerking met de CNB. Vanaf het terras heeft u uitzicht op de showtuin terwijl u geniet van een kop koffie/thee met vers gebakken appeltaart. De showtuin is open tot 5 oktober. Via onze website kan je een excursie boeken over de tulpen en dahlia's. Na een bezoek aan de Tulperij wilt u ongetwijfeld uw beleving mee naar huis nemen. Dat kan! We hebben een dahlia pluktuin waar u zelf uw boeket kunt samenstellen en plukken. De pluktuin is open zolang er bloemen zijn. Binnen in de bloemenkas kunt u ook vertoeven in de gezellige zithoekjes die wij hebben gecreeërd. In onze winkel kunt u bloembollen kopen. Verse oogst van 2024. Tulpenbollen, narcissen, alliums, hyacinten, etc. Dit kan tot 10 oktober. Daarna alleen op afspraak. 

De dahliaknollen kunt u bestellen; dan sturen wij de knollen in het voorjaar naar uw huisadres. 

Na 13 oktober is De Tulperij -alleen op afspraak- geopend voor de bollenverkoop. 

Wanneer

Prijzen

  • Betaalmogelijkheden: Contant, PIN

Kenmerken

Locatie