Activiteiten voor kinderen

Kom zwemmen in openluchtzwembad de Vosse of heerlijk spelen in één van de speeltuinen.  En op korte afstand het strand, de duinen en een prachtig plassengebied. Wij weten het zeker, de kids kunnen zich in Hillegom en omgeving prima vermaken!     

Net buiten Hillegom...

In een speeltuin leren kinderen spelenderwijs hun grenzen te verleggen. Buitenspelen is leuk, leerzaam en gezond! En waar kun je dat nu beter dan doen in de grootste speeltuin van Europa? In Linnaeushof staan ruim 350 speeltoestellen en attracties, allemaal gericht op actief vermaak. Je maakt dus gebruik van je eigen energie. Lekker bewegen dus!

En er is een echte waterspeeltuin waarin je actief kunt spelen met alles waar water uitkomt en waar water in moet! Van alle kanten krijgen de spetters je te pakken. Kies jij voor één van de glijbanen of durf jij onder een enorme emmer te blijven staan die zich op onverwachte momenten leegt? 

Linnaeushof

Zwemmen in de open lucht!

Zwembad De Vosse in Hillegom is een unieke locatie gelegen in het hart van de Bollenstreek. Het buitenbad is onderdeel van Sportcentrum De Vosse. Het bestaat uit een verwarmd wedstrijdbad, recreatiebad (30x40m), glijbaan en waterspeeltuin en behoort tot de mooiste buitenzwembaden van Nederland.

Er is veel groen en een mooie ligweide waar je heerlijk kunt zonnen of een partijtje volleybal of badminton kunt spelen. Het wedstrijdbad is 50 meter en voorzien van een grote en een kleine duikplank.Voor de kinderen is er een speeleiland op de ligweide en de allerkleinsten kun je veilig laten spelen in de waterspeeltuin.

Zwembad De Vosse is een prima gelegenheid voor een gezellig dagje uit met het hele gezin!

Zwembad de Vosse