Zwembad De Wasbeek

Contact

Van Alkemadelaan
2171 DH Sassenheim
Plan je route

vanaf jouw locatie

Zwembad de Wasbeek - subtropisch

Volop subtropisch zwemplezier vind je in zwembad Wasbeek, het gezelligste zwembad in de Bollenstreek. Met goed weer zijn in het zomerseizoen ook de ligweide en het buitenbadje geopend.

Zwembad Wasbeek heeft 225 vierkante meter subtropisch zwemplezier. Heerlijk water met bubbelbad, wildwaterkreek, een interactieve glijbaan met 3D-waterscherm en geluid, waterparaplu, een stoombad, knuffelbank, borrelbank, een peuterbad en een watercrèche. Alles in een tropische sfeer. Met goed weer is ook de ligweide en het buitenbadje geopend.

Ben je meer van het sportieve zwemmen? Het wedstrijdbad is 25 meter lang en heeft 6 banen. Daar kun je flink baantjestrekken.

Ook verenigingen uit Sassenheim trainen in het zwembad, zoals de zwemvereniging, waterpolovereniging en de duikvereniging die er duikopleidingen verzorgt.

Vaste bezoekers van het zwembad zijn er al jarenlang mee bekend: het horecapunt in ons zwembad oftewel de poolbar. Daar kun je terecht voor het populaire frietje tijdens of na het zwemmen, maar ook voor koude drankjes, ijsjes, snoep, broodjes en koffie/thee.

Openingstijden

  • Kijk voor openingstijden op de website

Locatie