Met de kinderen eropuit in Warmond

Eropuit met het hele gezin. Naar het strandje, de speeltuin of lekker het bos in, samen knutselen, een speurtocht doen of je uitleven op de trampolines - je kunt met de kinderen in Warmond alle kanten op. Of vier een kinderfeestje in Warmond met een van de speciale arrangementen! Wil je weten wat er allemaal te doen is? Ontdek het hier! Wij geven je graag de leukste tips voor een dagje uit.

Leef je lekker uit! (ook bij slecht weer)

 • Lucky's Bowling

  Kom je strikes gooien in deze bijzondere hal. Het lijkt hier wel Amerika! Of vier je verjaardag met een Kids Bowling Party.

  Bowlen en meer!
  Lucky's Bowling Lucky's Bowling
 • Monkey Town

  De grote speeltuin, de speeltuin voor de grote kinderen, noem het zoals je wilt, maar het funhouse staat garant voor uren plezier! 

  Lekker spelen!
  Monkey Town Monkey Town
 • Street Jump Warmond

  Kom jumpen in het meest complete trampolinepark van de regio. Met meer dan 30 trampolines in 5 verschillende te gekke area’s. Ook leuk voor je verjaardag!

  Kom ook jumpen!
  Street Jump Warmond Street Jump Warmond

Het eiland Koudenhoorn

In elk seizoen een heerlijke plek om even uit te waaien. Op het recreatie-eiland aan 't Joppe vind je een populair zwemstrandje en een speeltuin, je kunt lekker klauteren door het Speelbos, een kijkje nemen bij de dieren op de kinderboerderij of voetballen op het grote grasveld. Of wat dacht je er van om in te schepen op de oude salonboot De heere Schouten, voor een rondje over de plas? En natuurlijk kun je heerlijk zitten op het terras van Brasserie Coazy, met een fantastisch uitzicht over het water en de polders.

Meer informatie
Koudenhoorn lekker schommelen

De natuur ontdekken

De vrijwilligers van het Natuur Ontdekking Centrum Koudenhoorn organiseren in het weekend regelmatig activiteiten. Je gaat de natuur in, en daarna lekker knutselen. Een vogelhuisje of een insectenhotel maken, paddenstoelen zoeken of kleine beestjes vangen en ontdekken door de microscoop. Doe je mee?

Meer informatie
Natuur Ontdekking Centrum Koudenhoorn - ook voor de kleintjes

Altijd leuk: speurtochten enzo

 • Lotje Smartphone Speurtocht

  Ga op zoek naar de Geheime Sleutels van Warmond! Tijdens de route hoor je veel over de tijd van ridders en kastelen, muziek, grapjes en raadsels en krijg je (quiz)vragen. Download hem via de website of de app van izi.TRAVEL. Vanaf ongeveer 6 jaar.

  Download
  Lotje Smartphone Speurtocht De Geheime Sleutels van Warmond - Lotje Smartphone Speurtocht
 • Jan Steen Speurtocht

  Ook voor kinderen is er van alles te zien en te beleven in de schilderijen van Jan Steen. Ga samen op zoek naar de schilderijen die in het dorp hangen. Bij elk schilderij lees je meer over wat er te zien is en krijg je een quizvraag of een opdracht. Een leuke en leerzame puzzeltocht voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Installeer de app van izi.TRAVEL en download de speurtocht via de link.

  Download
  Jan Steen Speurtocht Jan Steen speurtocht
 • Familie Food & Fietsroute

  Een leuke fietsroute (10-15 km) door de eeuwenoude Boterhuispolder. Onderweg kun je Lakenvelder koeien tegenkomen of spelen in de hooiberg en heerlijk ambachtelijk boerenijs proeven. Je fietst door een prachtig polderlandschap en je maakt via een video ook kennis met de boeren langs de route. Alle locaties hebben een eigen winkel waar je hun producten kunt kopen en proeven.

  Meer info
  Familie Food & Fietsroute Familie Food en Foodroute Boterhuispolder

De leukste uitstapjes met kinderen in de omgeving!

Op de hoogte blijven van nieuws uit Warmond? Volg Warmond op de Kaag via  of . Of schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!