Meer wandel- en fietsroutes

Inspiratie nodig voor een mooie tocht rondom Warmond en door de Bollenstreek? Ga langs bij de VVV aan de Gemeentehaven. Zij helpen graag, hebben een zee aan ervaring en een rek vol advies. Ook online zijn er volop wandelingen en fietstochten te vinden. Alvast wat inspiratie opdoen? Hieronder vind je wat suggesties!

Wandelen

Wandelroutes van routeyou, met diverse afstanden en verschillende bezienswaardigheden. Uitgebreid toegelicht en met duidelijke wandelkaartjes die ook te downloaden zijn of via GPS te raadplegen.

De Wandelnetwerkkaart van de Bollenstreek. Met handige knooppunten om zelf de afstand en route te bepalen. Makkelijk zelf te printen om onderweg mee te nemen.

Het Zuidhollands Landschap heeft een afwisselende route door Warmond en Oegstgeest: 'Wandelen door stedelijk hout' (5, 11 of 16 km). En de route 'Wandelen door historisch Warmond' (8.5 km). Beide met een duidelijk kaartje en uitleg.

Fietsen

Vanuit het Toproutenetwerk zijn er tal van mogelijkheden om een fietstocht te plannen.

Ook routeyou biedt fietsroutes, met diverse afstanden en verschillende bezienswaardigheden. Uitgebreid toegelicht en met duidelijke kaartjes die ook te downloaden zijn of via GPS te raadplegen.

Rondom Kaag- en Braassem heeft ook volop keuze uit fietsroutes. Vanuit Leiden is een breed aanbod aan belevingsroutes door de Leidse Ommelanden.

 

Op de hoogte blijven van nieuws uit Warmond? Volg Warmond op de Kaag via  of . Of schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!