Verse patat, huisgemaakte snacks, groot terras en gezellig personeel. Kortom dé snackbar waar je moet zijn.

Mijn achtergrond als banketbakker en mijn liefde voor koken komen perfect samen in de cafetaria. Regelmatig experimenteren wij ook met een aantal huisgemaakte gerechten en snacks. Al lange tijd is de TOJA-saus een succes en ook de recent geïntroduceerde Indische Smoor is regelrechte hit!

Tijdens de bedrijfslunches en caterings maken wij meer dan de bekende broodjes kroket en de frikadellen speciaal. Ook hier hebben we speciale gerechten in elkaar gezet die perfect bij de setting passen.

Openingstijden

  • Elke maandag 12.00 - 20.00 uur
  • Elke dinsdag 12.00 - 20.00 uur
  • Elke woensdag 12.00 - 20.00 uur
  • Elke donderdag 12.00 - 20.00 uur
  • Elke vrijdag 12.00 - 20.00 uur
  • Elke zaterdag 12.00 - 20.00 uur
  • Elke zondag 13.00 - 20.00 uur

Locatie