Jachthaven / Camping Spijkerboor Warmond

Jachthaven / Camping Spijkerboor Warmond direct aan de Kagerplassen

Op een uniek plekje in de Randstad, in de omgeving van Leiden, lekker relaxen voor de tent of in stijl genieten bij een luxe mobiele bungalow. En natuurlijk lekker met de sloep de plas op op zoek naar verkoeling of vertier.

Jachthaven/Camping Spijkerboor biedt seizoensplaatsen voor toercaravans voor de periode van 1 april tot 1 november. Ook korter verblijf met toercaravan of ander kampeermiddel is mogelijk.

Een gezellige gezinscamping, die op het ruim opgezette terrein ook rust en ruimte biedt aan de wat oudere gasten. Vanwege de unieke ligging direct aan de Kagerplassen combineren veel gasten een plaatsje voor de toercaravan of tent met een ligplaats voor een boot.

Sinds enkele jaren zijn er luxe chalets beschikbaar, die per weekend, midweek of per week verhuurd worden. Onze chalets zijn voorzien van twee slaapkamers voor in totaal vier personen. Het is eventueel mogelijk een klein tentje bij een chalet te plaatsen.

Openingstijden

  • Openingstijden Onderstaand onze seizoensopeningstijden van de camping. Jaarplaatsen van 10 februari tot 1 november van 1 december tot 10 januari Seizoenplaatsen van 1 april tot 1 november Toeristisch kamperen van 30 april tot 1 oktober (afhankelijk van het weer)

Neem alvast een kijkje

Locatie