Hestia interieur & design

Contact

Adres:
Hestia interieur & design
Berkhoutlaan 9
2161 EL Lisse
Plan je route
Afstand:
2e49e8a7-a6be-4d50-8ca3-876c409af27e_3727724897

Hestia interieur en design heeft zich in 1985 gevestigd in Lisse. Hier werd de basis gelegd voor een toonaangevend bedrijf op het gebied van moderne interieurs en vormgeving voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers.

Hestia is uitgegroeid tot een begrip in de streek door de klantgerichte werkwijze, waarin wij altijd op zoek zijn naar het optimale product of oplossing voor de opdrachtgever. In de showroom staan zowel 'klassiekers' van Nederlandse bodem als producten van jonge ontwerpers. Een prachtige mix met als overeenkomst: bescheidenheid in het ontwerp, puur in de uitstraling. 

Naast de verkoop van interieurproducten van bekende en (nu nog) minder bekende merken, houden wij ons bezig met het ontwerpen van maatwerk zoals keukens, diverse kasten, haardombouw, scheidingswanden, badkamers etc.. Dit doen wij in samenwerking met jonge zelfstandige interieurarchitecten. Hierbij streven wij ernaar om interieurs te maken die lang meegaan. Door kwaliteit en duurzaamheid, maar ook wat écht bij de opdrachtgever past.

Neem alvast een kijkje

Locatie