Naar de bloemen

De bloeiende bloemenvelden in en rond Lisse hebben een enorme aantrekkingskracht op bezoekers uit de gehele wereld. Een dagje Keukenhof, wandelend of fietsend de omgeving verkennen of je onderdompelen in de geschiedenis van de bloembollenteelt. Er is zoveel te beleven. De leukste tips hebben we voor je op een rij gezet, Kortom bezoek, geniet en ontdek de streek rondom Lisse!

* Ook dit voorjaar zijn de corona-maatregelen nog van kracht. Controleer vooraf altijd even of de attracties open zijn. Bij grote drukte kan de toegang tot de velden mogelijk beperkt worden. Actuele informatie over de situatie op de wegen vind je op de website van de gemeente Lisse*

 

Enjoy the flowers!

Sta je aan de rand van zo'n felgekleurde bloemenzee, dan is de verleiding groot om even tussen de bloemen te gaan staan. Toch vragen we je nadrukkelijk om de velden niet in te lopen. De bloemen en bollen raken makkelijk beschadigd. Ook als je heel voorzichtig bent, kun je via je schoenen plantenziektes het veld in brengen. En dat betekent een flinke schadepost voor de kwekers. Dus maak je mooiste bloemenfoto of selfie aan de rand van het veld!

Wil je toch een foto tussen de bloemen? Bezoek dan een van de locaties die daar speciaal voor ingericht zijn.