Activiteiten voor jong en oud

De leukste uitstapjes in het voorjaar in en om Hillegom vind je hier!  Stap eens op een E-scooter, maak de mooiste selfies of pluk een fleurig boeket!

*Ook dit voorjaar zijn de corona-maatregelen nog van kracht. Controleer vooraf altijd even of de attracties open zijn. Bij grote drukte kan de toegang tot de velden mogelijk beperkt worden*.

Met de kinderen.....


Met mooi weer zwemmen in het openluchtbad of heerlijk spelen met de kids in één van de leuke speeltuinen in of nabij Hillegom. Ideaal om een zonnige middag door te brengen maar ook leuk voor kinderfeestjes. Linneaushof, de grootste speeltuin van Europa, bevindt zich in Bennebroek, op slechts 5 kilometer van Hillegom!

In openluchtzwembad de Vosse worden vaak leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd.  Wat dacht je van zeemeerminzwemmen, lasergamen of splashbal?
 

De leukste kinderactiviteiten

Wandelen en fietsen


De Duin- en Bollenstreek is een paradijs voor fietsers en wandelaars, met mooie duinen, uitgestrekte stranden, gezellige terrasjes en diverse leuke plaatsen. Met het uitgebreide fiets- en wandelknooppuntennetwerk kun je zelf eenvoudig de mooiste routes uitstippelen.

Ook hebben wij alvast een paar mooie, gevarieerde wandel- en fietsroutes door onze prachtige streek voor je verzameld.
 

De leukste routes