Gelegen aan de Ringvaart in Buitenkaag vind je Appartementenhotel Puck. In de nabijheid van Lisse en grote steden als Amsterdam, Haarlem en Leiden is het dé ideale plek voor een lang of kort verblijf.

Appartementenhotel Puck beschikt over een groot aantal ruime en complete appartementen voor een kortdurend of langdurig verblijf, volledig gestoffeerd en gemeubileerd, met alle privacy zoals je van een appartement gewend bent. Maar mét de service van een hotel.

Zakelijke appartementen
Voor bedrijven met tijdelijke gedetacheerde werknemers of expats bieden wij de perfecte, tijdelijke oplossing: ruime gestoffeerde en gemeubileerde appartementen in het hart van de Randstad voorzien van alle luxe en faciliteiten zoals een afwasmachine, satelliet- televisie en breedband internet [WiFi & Wired]. En alles op 100% groene stroom.

Vakantie appartementen
Onze appartementen zijn ook zeer geschikt als vakantieverblijf. Het landelijke Buitenkaag bied je alle rust en ruimte in een waterrijke omgeving. Zowel het strand van Noordwijk aan Zee als de diverse steden in de Randstad, met al haar bezienswaardigheden, bevinden zich op beperkte afstand.

Meer weten? Kijk vooral op de website van appartementenhotel Puck voor informatie en boekingen!

Locatie