Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar
t/m 24 juni

High Tea-leesclub met Eva Posthuma de Boer

Contact

Adres:
Boekhandel Wagner
Hoofdstraat 181
2171 BB Sassenheim
Plan je route
Afstand:
boekhandel wagner

Op vrijdag 24 juni uur organiseert boekhandel Wagner een leesclub mét High Tea rondom het boek De hand van Mustang Sally van Eva Posthuma de Boer. Eva schuift zelf ook aan met haar zelfgemaakte hapjes.

Leuk als je het boek hebt gelezen, zodat je ook mee kunt discussiëren over de vragen. Er kunnen maximaal 10 mensen deelnemen. Na afloop zal Eva uiteraard haar roman signeren voor de liefhebber.

Over de auteur:
Eva Posthuma de Boer is schrijfster van romans, kookboeken en columns. Van haar verschenen de romans Eindeloze dagen, Lichthart, De Comedy Club, Ica en En het wonder ben jij. Ze publiceerde verschillende kookboeken: Voer voor Vrienden , Eva’s Keukenkast, en de reeks ‘Keukenkastjes'. Ze kookt geregeld op tv bij diverse programma’s en op de website Foodtube.nl. Als columniste werkt ze o.a. voor Het Parool, en sinds 2018 voor de Volkskrant.

Over het boek:
De hand van Mustang Sally van Eva Posthuma de Boer laat zien hoe tragische gebeurtenissen vele generaties kunnen doorwerken. De roman zal gegarandeerd een onuitwisbare indruk op de lezer achterlaten.

Prijzen

  • € 5,00 Bijdrage high tea € 5,00 p.p. Deelname: max. 10 personen.

Neem alvast een kijkje

Locatie