7 en 8 oktober

Gluren bij de Buren Lisse

Contact

Gluren bij de Buren diverse locaties
Heereweg 219
2161 BG Lisse
Plan je route

vanaf jouw locatie

Inwoners van Lisse stellen hun eigen huiskamer gastvrij open voor iedereen die wil komen kijken en luisteren naar singer-songwriters, bands en koren. Bezoek een expositie of kom kijken naar goocheltrucs.

Huiskamerfestival Gluren bij de Buren is een cultureel festival, met vooral veel muziek, dat plaatsvindt in woonhuizen, het vloerkleed wordt een podium. Kom kijken en luisteren naar singer-songwriters, bands en koren. Bezoek een expositie of kom kijken naar goocheltrucs. Op zaterdagmiddag in de wijk Lisse-Poelpolder, op zondagmiddag in de overige delen van Lisse, inclusief het buitengebied.

Een koorof een grote band past niet altijd in de huiskamer, daarom is soms gekozen voor een grotere ruimte zoals de bibliotheek, kerk, buurthuis of museum.

Bekijk hier het programma voor Gluren bij de Buren 2023.

Wanneer

  • Zaterdag 7 oktober 2023 13.00 - 17.00 uur
  • Zondag 8 oktober 2023 13.00 - 17.00 uur
  • Vooraf aanmelden is niet nodig.

    Tip: stel vooraf uw eigen programmaroute samen. U gaat naar het optreden van uw keuze en kijkt of er nog plaats is. Zorg ervoor dat u ruim voor aanvangstijd aanwezig bent. Elk optreden vindt 3 keer op dezelfde locatie plaats. De meeste optredens duren 30 minuten.
    Is de kamer vol dan staat dat bij de voordeur aangegeven en zoekt u iets anders uit in de buurt.

Prijzen

  • Gratis De toegang is gratis maar op alle locaties is een potje en QR-code voor een vrijwillige bijdrage.

Locatie