Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar
t/m 25 november

'Oud Speelgoed' - voorstelling ODI

Even onthaasten bij een gezellig avondje toneel in vroeger sferen.
ODI neemt u mee naar het Amsterdam van de jaren 70 waarin het vinden van geschikte woonruimte een net zo’n groot probleem vormde, als tegenwoordig.

Een jong stelletje Kiki en Frank, zoekt woonruimte en is blij verrast met de zolder van een pand tegen een redelijke huur. Het is het voormalig atelier van een kunstschilder en het staat naast schilderijen ook bomvol oud speelgoed. Maar is alles wel wat het lijkt? Wie is die Jacob Fransen? Hun huurbaas Rosalie is wel erg vaak aanwezig. Welk verdriet zit haar dwars dat ze zo vaak naar de fles grijpt? Welke hobby houdt de onderbuurman Janus Bronk er naast muziek nog meer op na? En dan een sjieke dame die op bezoek komt en de zolder na zo’n 10 minuten weer hals over kop verlaat.…

Even onthaasten bij een gezellig avondje toneel in vroeger sferen.
ODI neemt u mee naar het Amsterdam van de jaren 70 waarin het vinden van geschikte woonruimte een net zo’n groot probleem vormde, als tegenwoordig.

Een jong stelletje Kiki en Frank, zoekt woonruimte en is blij verrast met de zolder van een pand tegen een redelijke huur. Het is het voormalig atelier van een kunstschilder en het staat naast schilderijen ook bomvol oud speelgoed. Maar is alles wel wat het lijkt? Wie is die Jacob Fransen? Hun huurbaas Rosalie is wel erg vaak aanwezig. Welk verdriet zit haar dwars dat ze zo vaak naar de fles grijpt? Welke hobby houdt de onderbuurman Janus Bronk er naast muziek nog meer op na? En dan een sjieke dame die op bezoek komt en de zolder na zo’n 10 minuten weer hals over kop verlaat.

Laat je door ODI onderdompelen in de sfeer van de 70-er jaren met prachtige Franse chansons. Dit stuk geschreven door Chiem van Houweninge en geregisseerd door Erwin Prins zorgt voor een lach, maar zeker ook voor een traan. Een uitdaging voor de spelers, maar zeker ook voor de techniek van licht en geluid.

Speeldata:
zaterdag 18 november 20:00 uur  en zondag 19 november, middagmatinee 14.00 uur in De Tijdelijke Schelft Noordwijkerhout
zaterdag 25 november 20:00 uur in De Duinpan in De Zilk. De zaal is open rond 40 minuten voor aanvang.

Wanneer

  • Let op: de voorstelling van zaterdag 25 november is in De Duinpan in De Zilk.

Prijzen

  • € 12,50 De zaal is open rond 40 minuten voor aanvang. U kunt voor € 12,50 kaarten kopen bij de voorverkoopadressen: Suzanne’s Feestshop en M- Kappers. Of digitaal reserveren via: www.toneelverenigingodi.nl

Locatie