30 september en 1 oktober

Van Santen & Consorten - SANTENKRAAM 2023

SANTENKRAAM 2023 is een cultureel evenement. Een rijgdraad van talenten en disciplines in de podiumkunsten, die versmelten tot een onvergetelijke avond.

SANTENKRAAM is een cultureel evenement. Een rijgdraad van talenten en disciplines in de podiumkunsten, die versmelten tot een onvergetelijke avond. Een voorstelling vol klassieke muziek, poëzie, pop- en luisterliedjes, jazz en blues, comedy, variété en cabaret. Deze avond wordt anders dan voorgaande edities. Meer spektakel en onverwachte momenten. We spelen werk van o.a. Sting, Queen, Björk, Louis Prima, Boots Randolph, Stray Cats, Charlie Chaplin en John Legend. 

Nieuwe SANTENKRAMERS zijn Jesse van der Meij: talent van 16 jaar op piano, Boris Weijers: slagwerker uit Noordwijkerhout en Maarten Ebbers: winnaar Leidsch Cabaret Festival 2009. En ook bekende gezichten zoals Wouter Kiers: tenorsax, Maureen Natzijl: sopraan-, alt- en bariton sax, Martijn Pompe: contrabas en basgitaar, Judith Koch: zang en piano, Jentley Drieman: zang en piano, Rob Stoop: piano en accordeon, Ron Walter: gitaar en zang, Gerard van der Vlies: techniek en John van Santen: sopraansax, MC en grapjas.

Wanneer

  • Zaterdag 30 september 2023 om 20.15 uur
  • Zondag 1 oktober 2023 om 14.00 uur

Prijzen

  • € 20,00

Locatie