24 en 25 december

Kerst | Van der Valk Palace Hotel Noordwijk

Kijkt u ook zo uit naar het gezellig samen zijn? Kerst vieren bij Van der Valk staat garant voor een onvergetelijke ervaring voor de hele familie! Met ons feestelijke kerstontbijt en -diners maken we er een geweldige belevenis van.

Tijdens de feestdagen, wanneer vreugde en gezelligheid de lucht vullen, heten wij u graag welkom in het Van der Valk Palace Hotel. Tijdens de feestdagen draait het niet alleen om gezelligheid, maar ook om de smaakvolle culinaire ervaringen.

Bij het Van der Valk Palace Hotel streven we ernaar om uw kerstdiner onvergetelijk te maken. Ons kerstdinerbuffet op kerstavond en 1e kerstdag is een ware traktatie voor uw smaakpapillen. Bij aanvang wordt u verwelkomd met een heerlijk glas bubbels om de avond feestelijk in te luiden. Hierna zal u betoverd worden door de uitgebreide selectie van verrukkelijke voorgerechten, smakelijke hoofdgerechten en een feestelijk dessertbuffet. Elk gerecht is zorgvuldig bereid met hoogwaardige ingrediënten en vakkundig samengesteld om uw kerstviering extra speciaal te maken. Bij aanvang ontvangt u een heerlijk glaasje bubbels!

Wanneer

Prijzen

  • Volwassenen€ 89,00 The buffet includes coffee, tea, water and fruit juices.
  • Kinderen€ 29,50 The buffet includes coffee, tea, water and fruit juices.

Kenmerken

Locatie