zondag 28 augustus

30e Biermarkt

Contact

Adres:
Café De Twee Wezen
Oude Haven 2
2171 GG Sassenheim
Plan je route
Afstand:
Biermarkt

Op de laatste zondag van augustus wordt ook dit jaar weer de Biermarkt georganiseerd door Eetcafé De Voogd, Café de 2 Wezen en Restaurant Op Eigen Wijze. De Biermarkt wordt mogelijk gemaakt door de onmisbare hulp van heel veel fantastische vrijwilligers.

“Biermarkt”, een groots speciaal bier evenement in de open lucht waar ieder jaar zo’n 2500 bezoekers op af komen. Rond de 60 taps zijn opgesteld waarachter vele vrijwilligers de glazen van bezoekers vullen met de diverse bieren.

Er zijn maximaal 2500 kaarten beschikbaar voor de Biermarkt, op het moment dat alle kaarten verkocht zijn is er geen toegang meer mogelijk tot het terrein. Op het moment dat bezoekers het terrein verlaten, worden er weer nieuwe bezoekers toegelaten.   Een toegangsbewijs voor de Biermarkt kost 5 euro. Het is mogelijk zowel bij de entree als bij de kassa van de centrale muntverkoop om te betalen met pin én met cash!   Toegang vanaf 18 jaar, legitimatie verplicht! Baby's en kleine kinderen in kinderwagens en/of draagzakken (hoe lief ze - thuis - ook zijn...) worden niet toegelaten.   Tot zondag 28 augustus!

Wanneer

  • zondag 28 augustus 202213.00 - 19.00 uur

Prijzen

  • € 5,00 Het is mogelijk zowel bij de entree als bij de kassa van de centrale muntverkoop om te betalen met pin én met cash!

Locatie