zondag 10 juli

Culinaire Kaag Cruise

kaagweek

In de aanloop naar de 100ste Kaagweek organiseren we “de culinaire cruise”.

Na voorinschrijving varen deelnemers een route over de Kagerplassen waarbij zij bij vijf bekende topkoks en een aantal samenwerkende kaasboerderijen uit de directe omgeving een gerecht al varend aangeboden krijgen. Maar liefst drie van de restaurants hebben een Bib Gourmand van Michelin.

Eigenaren van sloepen en motorboten kunnen zelf de route volgen van restaurant naar restaurant terwijl passanten ervoor kunnen kiezen om, tegen een kleine meerprijs, aan boord te gaan van een aantal schepen van de Leidse Rederij.

Onderweg, van gerecht naar gerecht, kunnen deelnemers genieten van onze prachtige plassen, met hier en daar een muzikaal accent.

De vaarroute strekt zich uit van de Leede, het ’s Gravenwater, de Kever, de Koppoel, het Vennemeer, de Leede en het Zweiland. Onderweg kunt u verrast worden door rondvarende muzikanten en bij het eindpunt zullen muzikanten deze culinaire middag afsluiten. De tocht eindigt bij de Kaagsociëteit.

Wanneer

  • zondag 10 juli 2022om 12.30 uur
  • Het evenement duurt van 12:30 uur tot 17:30 uur. De Starttijden zijn van 12:30 uur – 15:00 uur. Wij vragen u om een voorkeursstarttijd door te geven en zodra wij de indeling hebben gemaakt krijgt u van ons een e-mail met de exacte starttijd. Wanneer u kiest voor de cruise met de Leidsche Rederij dan is de starttijd : 13:30 uur.

Prijzen

  • € 59,50 Culinaire Kaag Cruise met eigen boot
  • € 69,50 Culinaire Kaag Cruise zonder boot met Leidsche Rederij

Locatie