Summerschool: voor mensen die tijdens de vakantie niet stil willen zitten zijn er verschillende activiteiten en workshops te volgen in Teylingen van 15 tot 20 augustus.

Doe mee met de Summerschool!
Summerschool wordt opgezet vanuit het project ‘Ik doe mee’ en is voor volwassen uit de Duin- en Bollenstreek. Op verschillende locaties in Teylingen wordt een divers programma aangeboden met thema’s als creatief, ontmoeten, bewegen en persoonlijke ontwikkeling. Denk o.a. aan muziek, wandelen, mindfulness, martial arts, biljarten en gezond koken.

Je maakt kennis met allerlei activiteiten die na de vakantieperiode vervolgd kunnen worden. De Summerschool activiteiten kunnen dan dienen als opstap naar het standaard aanbod. Kortom, even proeven of iets wel wat voor je is!

Partijen als o.a. De Jojo, Combibrug, FitTogether, Gezond Natuur Wandelen en de biljartvereniging bieden een leuk aanbod.

Iedereen die wil meedoen aan Summerschool Teylingen kan zich aanmelden via www.ikdoemee.online of bellen naar 0252–231805, op werkdagen van 09.00-13.00 uur. Ook als je meer informatie wilt over bijvoorbeeld alle activiteiten kun je terecht op genoemde website.

Wanneer

  • dagelijks vanaf 15 augustus 2022 t/m 20 augustus 2022

Locatie