zondag 12 december

Kasteel Cultureel - Concert Young Pianist Foundation

Contact

Adres:
Landgoed Kasteel Keukenhof
Landgoed Kasteel Keukenhof
Keukenhof 1
2161 AN Lisse
Plan je route
Afstand:
Young Pianist Foundation

De Young Pianist Foundation (YPF) heeft als doel Nederlands of in Nederland studerend pianotalent te stimuleren en hun kansen te vergroten.

Philip Karmanov (2004) begon op zesjarige leeftijd met pianospelen. In 2017 nam hij deel aan het Prinses Christina Concours, wat hem een eervolle vermelding opleverde. In datzelfde jaar werd hij aangenomen aan de Academie Muzikaal Talent in Utrecht, waar hij les krijgt van Marjès Benoist.
Philip speelt ook graag kamermuziek met ensembles van verschillende samenstelling.
In 2019 nam hij deel aan de Young Pianist Competition, waarbij hij de eerste prijs en de Henri Moerel prijs kreeg.
 
Jure Jurakic (2006) werd geboren in Gouda. Zijn moeder is beroepsklarinettist en zijn zus speelt cello. Hij is begonnen met piano spelen op zevenjarige leeftijd. Later begon Jure aan de vooropleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, bij zijn docente Kamilla Bystrova. In 2018 won hij de tweede prijs en de publieksprijs bij het Steinway Pianoconcours in de Kleine Zaal van Het Koninklijk Concertgebouw. Jure speelt graag kamermuziek met verschillende ensembles van het conservatorium.

Wanneer

  • zondag 12 december 2021om 14.00 uur
  • Koetshuis is open vanaf 13.30 uur Duur concert 70 min. ( er is geen pauze)

Prijzen

  • € 20,00 Prijs is incl. koffie/thee Toegang is alleen mogelijk op vertoon van een coronatoegangsbewijs, geprint of op de smartphone.

Locatie