Meet & Greet Julius Jaspers bij boekhandel Wagner
Contact
Op uitnodiging van boekhandel Wagner komt chef-kok Julius Jaspers zaterdag 14 december naar Sassenheim voor een Meet & Greet n.a.v. zijn onlangs verschenen Kerstbijbel. Om 13.30 uur kun je Julius ontmoeten en hem de vragen van zijn lijf stellen.
Over de auteur:
'Is het een afwijking? Ik weet het niet, maar van kinds af aan ben ik bezig met eten. Op de middelbare school kluste ik al bij met koken, cateringetje hier, keukentje daar, met als voorlopige top mijn ‘eigen’ restaurantje in Frankrijk, waar ik de dag na mijn eindexamen naar toe vertrok. Na terugkomst wist ik wat ik wilde, doorgaan!!.
Na ruim 10 jaar kokkerellen, winkels, catering, restaurant, beurzen, heb ik me 20 jaar volledig op Studio Bazar gestort, de hardware zeg maar, maar omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan heb ik in de in de afgelopen 15 jaar 10 kookboeken geschreven en 370 afleveringen van Topchef en Masterchef gepresenteerd.
Ondertussen heb ik 3 restaurants geopend (Julius bar&grill en 2 Aziatische streetfoodrestaurant Happyhappyjoyjoy), die ik in 2019 weer van de hand heb gedaan.
Verder ben …
Over de auteur:
'Is het een afwijking? Ik weet het niet, maar van kinds af aan ben ik bezig met eten. Op de middelbare school kluste ik al bij met koken, cateringetje hier, keukentje daar, met als voorlopige top mijn ‘eigen’ restaurantje in Frankrijk, waar ik de dag na mijn eindexamen naar toe vertrok. Na terugkomst wist ik wat ik wilde, doorgaan!!.
Na ruim 10 jaar kokkerellen, winkels, catering, restaurant, beurzen, heb ik me 20 jaar volledig op Studio Bazar gestort, de hardware zeg maar, maar omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan heb ik in de in de afgelopen 15 jaar 10 kookboeken geschreven en 370 afleveringen van Topchef en Masterchef gepresenteerd.
Ondertussen heb ik 3 restaurants geopend (Julius bar&grill en 2 Aziatische streetfoodrestaurant Happyhappyjoyjoy), die ik in 2019 weer van de hand heb gedaan.
Verder ben ik momenteel druk met van alles en nog wat als het maar food-gerelateerd is en van hoge kwaliteit!' aldus Julius.
Over het boek:
In Kerstbijbel van Julius Jaspers vind je meer dan 200 recepten voor de kerstdagen. Geniet vooraf van ceviche van kabeljauw met gele biet, rosbief met mierikswortel en uienmarmelade of crèmesoep van aardpeer. Serveer selderijknol, of zeebaars in zoutkorst, eend met sinaasappelsaus, of een klassieke kerstrollade als showstopper op tafel met aardappeltorentjes, of geroosterde pastinaak ernaast. Stoof eens konijn met pruimen en speculaas of maak hachee van wild zwijn. Sluit zoet af met Christmas pudding, citroen-meringuetaart of madeleines.
Wanneer
- Zaterdag 14 december 2024 13.30 - 15.00 uur
Prijzen
- Gratis