zondag 25 juni

Vaar excursie met de Hylke Tromp naar de Warmondse eendenkooi

Wat is er leuker om vanaf een uniek stukje varend erfgoed, de meer dan 100 jaar oude Kagenaar “Hylke Tromp” te genieten van de verschillende landschappen, die tezamen Warmond tot zo’n uniek plekje maken in het Hollandse plassengebied?

Dat is namelijk de manier waarop we op zondagmiddag 25 juni as. gaan varen naar een ander stukje nationaal erfgoed, de Warmondse Eendenkooi. Deze eendenkooi is een historische plek, die door vrijwilligers nieuw leven is ingeblazen, waardoor geschiedenis en natuur hier hand in hand gaan. De verdere bijzonderheden laten we graag over aan onze gids die de rondleiding zal verzorgen.

Kosten voor deelname zijn € 12 voor volwassenen en € 6 voor kinderen (van 6 -12 jaar) Dit is inclusief €5,- toegang tot de eendenkooi. (De opbrengsten komen geheel ten goede aan het onderhoud van de Hylke en de exploitatie van het NOCK.)  

We vertrekken om 13.00 uur vanaf de vaste ligplaats van de Hylke in de Groote Sloot. Nadere info ontvangt u een of twee dagen van tevoren (voor de volledigheid: meevaren is voor eigen risico).

Wanneer

  • Zondag 25 juni 2023 om 13.00 uur

Prijzen

  • Volwassenen€ 12,00
  • Kinderen€ 6,00

Locatie