Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar
t/m 15 maart

Kasteel Cultureel - Beth & Flo

Contact

Adres:
Landgoed Kasteel Keukenhof
Landgoed Kasteel Keukenhof
Keukenhof 1
2161 AN Lisse
Plan je route
Afstand:
Kasteel Cultureel - Beth & Flo

Feestelijk concert met een uniek pianoduo: Beth & Flo laten met vier handen op één piano de zaal zinderen. Virtuoos, muzikaal en perfect op elkaar ingespeeld.

Beth & Flo zijn twee klassiek geschoolde pianistes, die een brug slaan tussen de concertzaal en het theater. Klassieke muziek op hoog niveau gecombineerd met sprankelende liedjes en een flinke dosis humor!

De pianistes, die beiden studeerden aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag, staan erom bekend de grenzen van het klassieke concert te verleggen. Op 15 maart in Lisse spelen zij o.a. de Rhapsody in Blue van Gershwin, werken van Oliver Davis en De Moldau van Smetana.

Wanneer

  • Het is een concert zonder pauze dat 80 minuten zal duren. Vooraf wordt koffie, thee of een drankje aangeboden. Toegang is alleen mogelijk op vertoon van een coronatoegangsbewijs, geprint of op de smartphone. Er is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Het dragen van een mondkapje is verplicht bij binnenkomst en verplaatsing.

Prijzen

  • Volwassenen€ 20,00 Er is geen pauze tijdens dit concert. Vooraf wordt koffie, thee of een drankje aangeboden. Toegang is alleen mogelijk op vertoon van een coronatoegangsbewijs, geprint of op de smartphone. Er is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Het dragen van een mondkapje is verplicht bij binnenkomst en verplaatsing.

Locatie