donderdag 20 juni

Lezing Marinda Hall bij boekhandel Wagner

Op uitnodiging van boekhandel Wagner komt Marinda Hall donderdag 20 juni een lezing geven naar aanleiding van haar boek 'Stil, ze gaat wat zeggen' 'Stil, ze gaat wat zeggen' is onlangs verschenen en zal op de avond zelf voldoende beschikbaar zijn. Marinda zal haar boek met plezier signeren.

Over de auteur: 
Marinda Hall studeerde communicatiewetenschappen en ontwikkelde zich tot een van Nederlands bekendste moderators en dagvoorzitters. Het is haar missie om vrouwen meer zelfvertrouwen te geven en te laten kennismaken met de kunst van charismatisch gezag.

Over het boek:
Heb jij het gevoel dat mensen je niet altijd serieus nemen?

Dan is het hoog tijd dat je gaat werken aan je natuurlijke gezag, het struikelblok voor veel vrouwen. De volgende keer dat je het woord krijgt, wordt het stil.
Mensen stoppen met praten, leggen hun telefoon neer en luisteren aandachtig naar jouw ideeën. Want dat is wat er gebeurt als je jouw natuurlijke gezag de ruimte geeft.

De bekende dagvoorzitter en communicatiedeskundige Marinda Hall leert je alle skills die je nodig hebt om af te rekenen met haantjesgedrag, spontaan te reageren op onverwachte opmerkingen en de aandacht te krijgen die je verdient.

Wanneer

  • Donderdag 20 juni 2024 om 19.30 uur
  • ontvangst vanaf 19.00 uur.

Prijzen

  • € 7,50

Locatie