vrijdag 7 mei

Woorden van liefde-palliam

Woorden van liefde, Palliam

Van dichter en zanger Leonard Cohen (1934 -2016) is bekend dat hij veel liefdesrelaties met vrouwen heeft gehad én bezongen. Er zijn prachtige songs uit voortgekomen. Palliam nodigt je uit om langs te komen en te genieten van deze bijzondere muziek.

Als Cohen over liefde zingt, dan heeft hij het vaak ook over het ingewikkelde van relaties. Gemis, eenzaamheid en scheiding liggen altijd op de loer. Maar de liefde heeft in zijn werk ook een veel diepere betekenis gekregen. Spiritueel en mystiek geladen teksten hierover zijn hem niet vreemd. Op deze avond gaan we luisteren naar verschillende bijzondere liefdesliederen van Leonard Cohen. Hierdoor kan je zomaar verbinding met jezelf ervaren. Kenner en levenslange fan Frank Kazenbroot zal er zijn licht over laten schijnen. Weet dat je meer dan welkom bent!

Frank Kazenbroot

Studeerde theologie en was jarenlang kloosterling in de abdij van Berne. Na zijn uittreden in 2008 werd hij geestelijk verzorger in een Rotterdamse gevangenis. Momenteel is hij geestelijk verzorger in het LangeLand ziekenhuis in Zoetermeer. In 2018 verscheen zijn boek: "Wees lief voor deze ziel, veertig vensters op Leonard Cohen".

Wanneer

  • vrijdag 7 mei 202119.30 - 21.30 uur

Prijzen

  • € 7,00

Locatie