7 maart, 2 mei en nog 2 dagen

In het ritme van Iona

Iona, Palliam Noordwijk

Het eiland Iona, gelegen aan de westkust van Schotland, is een bijzonder mystieke plek waar de Keltisch-christelijke spiritualiteit is geworteld. Deze spiritualiteit is de inspiratiebron voor de daar ontstane Iona Community.

Zij zoeken naar nieuwe manieren om het evangelie op een eigentijdse manier vorm te geven. Dit zie je terug in de Iona-vieringen die een bijzondere spirituele rijkdom kennen. Voeten op de aarde, hoofd in de wolken zou je kunnen zeggen. Mooie muziek en aansprekende liturgie. Oude overgeleverde teksten uit de traditie van het Keltisch christendom die aandacht schenken aan dat wat is. En, hoe je daarvan kunt genieten. Het brengt je terug naar onze wortels en kent een primitieve verwondering en directheid. Kom ook eens langs en raak geïnspireerd door deze aardse verbinding.   

Martine Caspers en Leo Salman

Dochter en vader Salman ontwikkelen -samen met de Iona Groep Noordwijk- laagdrempelige Iona-vieringen waarin iedereen zich welkom voelt. Ze maken er werk van om opmerkelijke teksten en muziek in huis te halen. Met als resultaat een scheppingsgerichte spiritualiteit waarin de goedheid van de mens wordt benadrukt.

Wanneer

  • zondag 7 maart 202110.00 - 11.00 uur
  • zondag 2 mei 202110.00 - 11.00 uur
  • zondag 6 juni 202110.00 - 11.00 uur
  • zaterdag 26 juni 202119.00 - 20.00 uur

Prijzen

  • De toegang is gratis, vrijgevige bijdrage is zeer welkom

Kenmerken

Kijkwijzer

  • Voor alle leeftijdenJa

Locatie